Vil du acceptere cookies? Vi bruger cookies til, at forbedre din brugeroplevelse på websitet samt, at indsamle informationer til måling og statistik.
Mere information
Tlf. 60 58 00 54 kontakt@prohjemmesider.dk
Menu

Få en billig hjemmeside

Vi designer og udvikler billige hjemmesider, til erhvervsdrivende. Med fokus på brugervenligt design, laver vi responsive løsninger, der tilpasser sig både desktop og mobil — og er mere synlige i Google.

Ingen binding, dyre licenser, eller pludselige gebyrer

Vores kunder ejer deres hjemmeside vi udvikler til dem. Derfor kommer der ingen ubehagelige ekstraudgifter, som ikke har været defineret i fællesskab fra begyndelsen. Vores mission som webbureau er, at levere prisvenlige løsninger som løfter forretningen for vores kunder. Det gør vi ved, at udvikle hjemmesider, som konverterer flere besøgende til kunder - og ved, at tage ansvar for det produkt vi leverer. Vi arbejder derfor altid i tæt kontakt med vores kunder, og holder en løbende kommunikation. Det skaber tillid, tryghed, og giver overblik for vores kunder.

Er du på udkig efter en professionel og billig hjemmeside til dit firma?
Så ring til os på tlf. 60 58 00 54 eller bliv ringet op.

Bliv ringet op

Vi er med fra idé, til færdigt website

Uanset om du er mindre erhvervsdrivende, eller har et større behov, så udvikler vi hjemmesider, der passer til din virksomheds behov, og tager dig i hånden fra idé til færdigt resultat. Måske har du allerede gjort dig en del tanker omkring design og indhold — eller måske ønsker du, at trække på vores erfaringer og få sparring vedr. designvalg. Uanset hvad, har vi kompetencerne til, at levere et resultat, der skaber værdi for din forretning.

Unikt responsivt designVi udvikler professionelle hjemmesider, der afspejler dit firma og produkter/services
HTTPS-beskyttelseVi opsætter SSL på webserveren, så forbindelsen til dit website, er sikker
Brugervenligt CMSDu får adgang til et brugervenligt system, så du selv kan opdatere tekst og billeder
SEO-venligVi sørger for, at din hjemmeside er optimeret til Google overholder kravene
Hastighed og brugervenlighedVi udvikler hjemmesider, der loader hurtigt og ikke lader kunderne vente
Høj sikkerhedVi sikrer din hjemmeside og dens indhold imod potentielle hackerangreb

Vi er eksperter i WordPress udvikling

Vi udvikler prisvenlige hjemmesider i WordPress, som er verdens mest anvendte CMS (system til, at styre et website). Derudover er det open-source og 100% licensfrit for vores kunder - og gør at vi kan udvikle billige hjemmesider. Med et kæmpestort community, udvikles det konstant - i form af sikkerhed, nye features og moduler - og er uden sammenligning, den førende platform til mindre og mellemstore hjemmeside løsninger.

WordPress er desuden kendt for sit store fokus på brugervenlighed. Det kræver ingen lange tekniske manualer for, at komme i gang - og man bliver hurtigt fortrolig med brugerfladen. Vi hjælper dig selvfølgelig i gang og sikrer, at du er godt kørende.


“Det har været en ren fornøjelse at arbejde sammen med ProHjemmesider. De forstod meget hurtigt hvad jeg ønskede, samtidig med at de kom med yderligere forslag til udviklingen af min hjemmeside. Kun de bedste anbefalinger herfra.”

Jane Ruth, Indehaver
FOTOKANALEN
Se website ↗

Vi brænder for, at gøre vores kunder glade